The Magician a lansat alături de Years&Years videoclipul melodiei „Sunlight“

The Magician a pregătit un clip pentru a acompania noul single, “Sunlight”, ce va fi lansat oficial pe 28 septembrie.

Years YearsDJ-ul este cunoscut cel mai mult pentru remixul piesei “I Follow Rivers” a lui Lykke Li, care a dominat topurile din întreaga lume în 2011. În România, remixul a stabilit un adevărat record: s-a păstrat timp de 13 săptămâni pe primul loc în Top 100 Airplay România şi încă se mai află în top 100 după mai bine de 3 ani de la lansarea oficială.

The Magician continuă seria hiturilor şi lansează “Sunlight”, o piesă perfectă pentru a fi savurată în această perioadă în care adierea vacanţelor şi starea de relaxare se simt pretutindeni. Ritmul, versurile şi decorul clipului formează o combinaţie perfectă şi ne trimit cu gândul la atingerea nisipului fierbinte şi la o baie răcoritoare în mare. Videoclipul prezintă diversitatea oamenilor de pe plajă şi buna-dispoziţia şi destinderea pe care ni le oferă o ieşire la malul mării.

DJ-ul belgian The Magician, pe numele său adevărat Stephen Fasano, a adus un suflu nou cu piesa “Sunlight”, asta şi datorită colaborării cu Years&Years, a cărei amprentă se simte în sound-ul plin de prospeţime şi energie.

Sunetul unic al lui The Magician se bucură de o mare apreciere printre pasionaţii de muzică dance contemporane, mai ales graţie “dozelor” lunare de “Magic Tapes” ce cuprind mixuri incitante de disco, pop şi house.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here