The Weeknd – pe primele locuri in topuri cu piesele “After Hours” si “Blinding Lights”

Toate cele trei melodii lansate recent de catre The Weeknd, “Heartless”, “Blinding lights” si “After Hours”, au devenit instant hituri. “Blinding Lights” este piesa cea mai ascultata pe Spotify, fiind numarul 1 in topul global, cu peste 6 milioane de ascultari pe zi.

De curand, The Weeknd a lansat piesa “After Hours” si a anuntat lansarea urmatorului album. Pe 20 martie, artistul va lansa materialul omonim. A treia piesa de pe album, “After Hours” a cucerit instant si Romania; ocupa primul loc in topurile Apple Music, Spotify si iTunes, la mai putin de 3 zile de cand a fost lansata, si urca in topul Trending de pe YouTube.

 

Pe langa toata activitatea inceputului de an, The Weeknd a anuntat si turneul mondial, denumit tot “After Hours”, care va incepe pe 11 iunie 2020. The Weeknd va performa de 57 de ori in SUA si Europa si ii va avea alaturi pe Sabrina Claudio si Don Toliver – in SUA, si pe 88GLAM si Sabrina Claudio – in Europa.

Nascut pe 16 februarie 1990, Abel Makkonen Tesfaye , cunoscut pe numele de scenă The Weeknd , este un cântăreț și producător muzical canadian. Pana in prezent a castigat 3 Grammy Awards, 8 Billboard Music Awards, 2 American Music Awards, 9 Juno Awards și a fost nominalizat pentru un Academy Award.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here