duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI STRĂINITrupa Black Stone Cherry a lansat videoclipul melodiei „Remember me“

Trupa Black Stone Cherry a lansat videoclipul melodiei „Remember me“

Black Stone Cherry au lansat un nou videoclip, premiera având loc pe site-ul Loudwire. Clipul acompaniază cel mai recent single extras de pe albumul „Magic Mountain”, intitulat „Remember me”.

Black Stone Cherry

Clipul este centrat pe o femeie tânără care aduce un omagiu unei persoane iubite pierdută în război. Liderul Black Stone Cherry, Chris Robertson, a declarat „Remember Me este cântec apropiat sufletului meu întrucât a fost scris în ziua în care a murit bunicul meu. Simt că videoclipul reuşeşte să surprindă într-o lumină pozitivă emoţia de a spune adio. Câteodată este mai bine când o persoană nu mai suferă, chiar dacă asta înseamnă că nu se mai află printre noi.”

Black Stone Cherry este o formaţie americană de hard rock, compusă din vocalistul şi chitaristul Chris Robertson, chitaristul Ben Wells, basistul Jon Lawhon şi toboşarul John Fred Young. Trupa fondată în 2001 a lansat deja al patrulea album de studio, „Magic Mountain”, care, conform criticilor, este un material coeziv care accentuează influenţele legendelor Lynard Skynard sau Whitesnake în muzică şi în mesajul transmis de Black Stone Cherry.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.