Trupa Young The Giants a lansat videoclipul piesei „Silvertongue“

Young The Giant anunţă cu emoţie lansarea single-ului “Silvertongue”, de pe noul lor album, „Home of the Strange“, care va vedea lumina zilei pe 12 august. 

Young the GiantCaptivantul videoclip continuă în aceeaşi tematică plină de culoare şi vizualuri incitante cu care ne-a obişnuit trupa, iar vopseaua neon completează scenele rave psihedelice.

“Home of the Strange” a fost produs de Alex Salibian (Elle King, Mikky Ekko) în colaborare cu deţinătorului premiului Grammy pentru Producătorul Anului în 2016, Jeff Bhasker, în calitate de Producător Executiv.

Single-ul principal, “Something To Believe In”, este în acest moment pe locul 10 în top-ul Alternativ radio. Trupa şi-a prezentat recent hit-ul în show-ul Jimmy Kimmel Live, o dată cu lansarea pre-comenzilor pentru albumul “Home Of The Strange”.

În susţinerea noului album, Young The Giant va porni într-un turneu ce se anunţă plin de show-uri live captivante în America de Nord, punctele de atenţie fiind concertele în faimoasele Radio City Music Hall în New York, Greek Theatre în Los Angeles şi Aragn Ballroom în Chicago.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here