Ylvis a lansat videoclipul piesei „The fox“, care se vrea a fi noul „Gangnam style“

Norvegienii de la Ylvis au lansat, la începutul acestei luni, videoclipul piesei „The Fox“, care se vrea a fi noul „Gangnam style“ şi totodată hitul acestei toamne.

ylvis the fox

Piesa a reuşit să stângă în prima zi de la lansare peste 700.000 de vizualizări pe YouTube, iar la mai puţin de două săptămâni după ce a fost postată pe internet, melodia a depăşit 22 de milioane de vizualizări şi are peste 330.000 de like-uri.

Ylvis, grupul de variety show format din fraţii Bard şi Vegard Ylvisaker, a fost luat prin surprindere de succesul piesei „The fox“, al cărei videoclip a fost realizat doar pentru a promva noul sezon al show-ului televizat „I kveld med Ylvis“ („În această seară cu Ylvis“), de pe postul TVNorge.

„Stăteam şi ne gândeam la lucruri şi idei noi pentru show-ul nostru. Apoi am vorbit despre ce sunete scoate o… vulpe. Procesul a fost completat de producătorii de la Stargate care ne-au dat o mână de ajutor pentru finalizarea acestei melodii. Am fost şocaţi de reacţia publicului. Melodia trebuia să distreze câţiva norvegieni pentru 3 minute şi atât“, au spus cei de la Ylvis.

Citeste si despre:

Olivia Rodrigo a lansat albumul "GUTS"
Timmy Trumpet face echipă cu Scooter pentru "For Those About To Rave"
Dogstar, trupa lui Keanu Reeves, va lansa primul album din ultimii 23 de ani
Olivia Rodrigo a lansat single-ul "Vampire"

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here