Ylvis a lansat videoclipul piesei „The fox“, care se vrea a fi noul „Gangnam style“

Norvegienii de la Ylvis au lansat, la începutul acestei luni, videoclipul piesei „The Fox“, care se vrea a fi noul „Gangnam style“ şi totodată hitul acestei toamne.

ylvis the fox

Piesa a reuşit să stângă în prima zi de la lansare peste 700.000 de vizualizări pe YouTube, iar la mai puţin de două săptămâni după ce a fost postată pe internet, melodia a depăşit 22 de milioane de vizualizări şi are peste 330.000 de like-uri.

Ylvis, grupul de variety show format din fraţii Bard şi Vegard Ylvisaker, a fost luat prin surprindere de succesul piesei „The fox“, al cărei videoclip a fost realizat doar pentru a promva noul sezon al show-ului televizat „I kveld med Ylvis“ („În această seară cu Ylvis“), de pe postul TVNorge.

„Stăteam şi ne gândeam la lucruri şi idei noi pentru show-ul nostru. Apoi am vorbit despre ce sunete scoate o… vulpe. Procesul a fost completat de producătorii de la Stargate care ne-au dat o mână de ajutor pentru finalizarea acestei melodii. Am fost şocaţi de reacţia publicului. Melodia trebuia să distreze câţiva norvegieni pentru 3 minute şi atât“, au spus cei de la Ylvis.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here