EXCLUSIV Anya: „Sunt un om modest și iubesc tot ceea ce fac“

Ana Buxai, cunoscută publicului larg sub numele de scenă Anya, a încheiat anul 2013 cum nu se putea mai bine. Artista a lansat alături de Matteo, spre sfârșitul anului, melodia „În ochii mei“, care a prins foarte bine la public și a intrat în playlisturile radiourilor.

interviu exclusiv anya

Anya, care face parte din artiștii casei de discuri Media Pro Music, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera ei profesională, dar și despre ce planuri de viitor are.

Ai lansat, spre sfârșitul anului trecut, alături de Matteo, piesa „În ochii mei“. Care este povestea din spatele melodiei?

Mesajul melodiei este unul emoționant, cu toții știm că ochii transmit foarte mult: lumină, căldură, dragoste, doar sunt numiți ‘oglinda sufletului’. De cele mai multe ori, cea mai bună modalitate de a citi sentimentele unui om este să te uiți în ochii lui, o simplă privire spune tot.

Piesa a strâns aproape două milioane de vizualizări pe YouTube. Pregătiți și un videoclip pentru ea?

„În ochii mei“ a adunat multe vizualizări pe YouTube și a intrat în playlisturile oamenilor de acasă și a unor radiouri, ceea ce nu poate decât să ne încânte. Cu siguranță va exista și un videoclip, dar la momentul potrivit.

Ai cantat în Hi-Q, ai o piesă cu Matteo… Alături de ce alți artiști din România ai vrea să cânți?

Am cântat aproape doi ani de zile în trupa Hi-Q, apoi am colaborat cu JayKo pentru piesa „One”, iar restul pieselor deja le cunoașteți. În prezent mă bucur de colaborarea cu Matteo, alături de Media Pro Music, pentru piesa „În ochii mei”, iar în ceea ce privește viitorul pe tema colaborărilor, cred că e impropriu să mă exprim astăzi. Sunt mulți artiști talentați, e greu să aleg unul.

În ce melodie de-a ta te regăsești și de ce?

„Beautiful world” este o melodie care mă duce cu gândul la o altă lume, mai bună, mai frumoasă. O lume în care dragostea primează, iar principiile și valorile conturează viața.

anya-interviu

Ce stil de muzică nu ai putea adopta niciodată?

Muzica este o modalitate de exprimare și nu am nimic cu cei care cântă alt gen muzical care pe mine nu mă reprezintă. Trăim într-o lume în care omul are libertatea de a alege ceea ce-i face bine. Iar eu aleg muzica îmbracătă întotdeauna de un mesaj motivant.

Ca artist ai o imagine sexy, glamour… Cum este Anya în realitate, în viața de zi cu zi?

„În ochii mei” poți citi atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi că sunt un om simplu, modest, cu o dragoste pe care o port pentru tot ceea ce fac. Îmi place să am grijă de mine, să fiu sexy în limita bunului simț și, indiferent ce haină îmbrac, să rămân cu picioarele pe pământ.

Ce planuri de viitor ai?

Îmi doresc sănătate, încredere și răbdare ca să pot duce la îndeplinire planurile profesionale și de viață pe care le am. Să cresc profesional, să dezvolt afacerea Natur House prin rezultatele oamenilor, să fiu soție și mamă.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here