10 fete ajung în grupa celui mai misterios jurat de la „X Factor”, Carla’s Dreams

Când au urcat pentru prima oară pe scena de la „X Factor” și-au dorit să-l cunoască și să-i afle secretele, însă numai 10 dintre ele au ajuns în grupa pe care o coordonează. Misteriosul jurat de la Carla’s Dreams intră în Bootcamp vinerea aceasta cu 10 fete, alese pe sprânceană, care au acum ocazia să lucreze cu idolul lor.

Carla's Dreams

Și cum vorba „ai grijă ce-ți dorești pentru că se poate întâmpla” este adevărată, cele 10 au aflat pe pielea lor ce înseamnă să lucrezi cu un jurat cu totul și cu totul special. Exigent și pretențios, mentorul se va dovedi a fi extrem de dur și cu reacții total neașteptate la jurizare.

Așa se face că acesta va uimi când îi va spune unei concurente să se noteze singură și el va face întocmai ce dorește ea sau când va trimite acasă o voce puternică, spre surprinderea colegelor de echipă.

Andreea Alupei, Alexandra Tănăsoiu, Anastasia Jantic, Izabela Simion, Miruna Pânzaru, Olga Verbițchi, Lizuca Bigu, Alexandra Sirghi, Letiția Roman și Enrica Tara sunt cele 10 concurente care intră în aceeași grupă, dar în același timp în lupta pentru un loc în următoarea etapă a show-ului. Fiecare e sigură pe ea, dar are și emoții pentru că mentorul lor este imprevizibil și nimeni nu știe ce strategie are în minte atunci când decide cine merge mai departe și cine pleacă.

Numai 4 dintre ele vor rămâne la final pe scaunele dedicate Duelurilor, alături de cel mai misterios jurat „X Factor”. Despre cine e vorba, telespectatorii Antena 1 află azi, de la 20.30.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here