100.000 de oameni au cântat și au dansat împreună la concertul Europa FM „Live Pe Plajă“

3 Sud Est, Smiley, Oceana, Holograf, Ștefan Bănică și Voltaj au oferit sâmbătă, 2 august, un spectacol extraordinar pentru cei 100.000 de oameni care s-au bucurat împreună, timp de peste 5 ore, de cel mare eveniment al sezonului de pe litoral – Europa FM „Live Pe Plajă”.

SMILEY, LOREDANA, GEORGE ZAFIU europa fm plaja

Show-ul a fost prezentat de Loredana – care a susținut în 2012 un concert memorabil pe aceeași scenă – și de George Zafiu – Director de programe Europa FM și realizator al matinalului Deșteptarea, alături de Monica Anghel și Vlad Petreanu.

Cea de-a treia ediție a evenimentului organizat de Europa FM a debutat, la ora 19.45, cu 3 Sud Est, după un scurt moment artistic oferit de tânăra cântăreață Theo Rose. Fanii de toate vârstele au cântat cele mai populare piese ale celor trei băieți care se bucură de succes cu noul album, dovedind că sunt în continuare una dintre cele mai iubite trupe românești. „Am avut emoții, ca de fiecare dată când cântăm acasă, mai ales în fața unui public atât de numeros”, au mărturisit vedetele.

Următorul artist întâmpinat cu urale de publicul care-a depășit toate așteptările organizatorilor a fost Smiley, aflat pentru a doua oară pe scena „Live pe Plajă”. „Mă simt copleșit. Dacă anul trecut am fost impresionat de marea de oameni, acum nu am cuvinte, nu credeam că se pot aduna atât de mulți oameni aici și mai ales, atâția copiii minunați. A fost o energie extraordinară!”, a declarat vedeta.

Smiley i-a făcut o surpriză de zile mari unei fetițe despre care aflase că împlinește 8 ani chiar în seara concertului. Artistul a „complotat” cu echipa Europa FM și părinții fetiței, pe nume Sofia, pentru a o aduce pe scenă să cânte împreună, oferindu-i apoi un autograf.

Invitata specială Oceana a încins apoi nisipul cu un recital extraordinar, împreună cu dansatoarele ei energice, alături de care publicul a ținut ritmul la fiecare piesă. „Mă așteptam să fie un show extraordinar, dar am avut parte de mult mai mult: a fost de vis! Le mulțumesc tututor românilor!”, a spus artista de origine germană.

Și pentru băieții de la Holograf, obișnuiți ca publicul să le știe toate cântecele din repertoriu, mulțimea care le-a fost alături a fost o surpriză: „Ne simțim ca acasă la orice eveniment Europa FM. A fost minunat să vedem atâția oameni care se bucură și împărtășesc împreună cu noi bucuria fiecărei piese”.

VOLTAJ europa fm plaja

Ștefan Bănică a mulțumit, la rândul său, publicului care i-a fost alături și de această dată, artistul reușind să electrizeze cu piesele și energia sa debordantă marea de fani veniți din toate colțurile țării. „A fost o experiență minunată pe care sper s-o retrăiesc mereu alături de public”, a spus îndrăgitul cântăreț.

Trupa Voltaj a încheiat, ca și anul trecut, concertul Europa FM “Live pe Plajă în aplauzele mulțimii. „Am tot avut concerte în România și împreună cu Europa FM. Însă, ce s-a întâmplat aseară a fost magic”, au mărturisit băieții de la Voltaj.

„N-am cuvinte să descriu senzația minunată trăită alături de colegii mei și de unii din cei mai buni artiști ai României în fața a 100.000 de oameni. A fost UNIC!”, a spus George Zafiu.

„Surpriza serii” a fost prezența electrizantă a lui Cabron, care a cântat cu Smiley (”Dă-o tare”), cu Voltaj („Vocea ta”) dar și cu Loredana („Apa”).

Loredana a făcut un cadou special tuturor celor prezenți la Black Sea Arena: o piesă nouă, interpretată în premieră, pe care o vom putea auzi la radio oficial, abia după lansare, în luna septembrie. „A fost primul eveniment pe care l-am prezentat. N-am mai făcut niciodată asta. Dar am avut o chimie extraordinară cu George Zafiu și m-am simțit minunat în fața unui public atât de cald și de frumos”, a declarat încântată artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here