5.000 de oameni vor pune în scenă show-ul Vunk „Un nou univers”

5000 de oameni vor face parte din echipa VUNK care va pune în scenă cel mai mare eveniment multimedia al anului, concertul “Un Nou Univers”, de la Sala Polivalentă, de pe 7 octombrie şi aceasta pentru că fiecare spectator va avea ocazia “să fie parte creativă” a show-ului “şi nu doar observator”, după cum spune Cornel Ilie.

Trupa VunkAceast lucru este posibil pentru că trupa VUNK oferă publicului, în premieră în România, ocazia de a pătrunde într-Un Nou Univers printr-o scenografie digitală interactivă: “Este un concept pe care îl încercăm pentru prima dată în cel mai mare şi mai ambiţios spectacol al nostru şi cred că este o premieră pentru showurile din România. în timpul concertului spectatorii vor putea alege şi schimba partea vizuală de pe scenă, pentru o parte din momentele spectacolului. Ne vom juca cu prezenţa lor de spirit, cu rapiditatea cu care fac alegeri şi cu creativitatea lor”, explică liderul trupei VUNK.

între scenă şi public nu va mai exista nicio barieră, VUNK şi fanii săi vor construi împreună “Un Nou Univers”, în care fiecare dintre cei prezenţi va avea un rol foarte important. “Acolo, în sală, în timpul spectacolului, toţi avem ceva în comun-lumea şi povestea pe care o construim împreună. Ne ajutăm unii pe alţii să ne cunoaştem mai bine, să creăm un spectacol şi mai interesant, care devine surprinzător nu doar pentru fanii din sală, dar şi pentru noi cei de pe scenă, neştiind mereu ce urmează să se întâmple. Spectatorii au ocazia să schimbe spectacolul după înstinctul lor”, explică liderul trupei VUNK.

Prin concertul de pe 7 octombrie, trupa VUNK oferă fanilor săi nu numai un spectacol revoluţionar pentru showbiz-ul românesc, în care va folosi, în premieră, scenografia digitală interactivă şi filmarea 360 de grade, ci le va da acestora şi semnalul prin care vor ajunge într-Un Nou Univers: “E timpul să te întorci. La tine.” Iar primul pas va fi făcut alături de Vunk, în momentul când 5000 de oameni se vor transforma din publicul care urmăreşte show-ul în cel care îl creează. “Mai important este că vom fi o echipă de vreo 5000 de oameni. Ne vom bucura împreună, vom tăcea în cor atunci când ni se va tăia respiraţia de emoţie, vom exploda împreună când toate efectele pirotehnice şi laserele vor umple sala de culori şi lumină, vom dansa şi vom cânta vers cu vers împreună. Nu ştiu cum se va vedea din sală, dar noi, de pe scenă, avem şi noi parte de un spectacol văzut în sală, creat de cei din public şi acesta este minunat!”, spune Cornel Ilie.

Biletele la concertul VUNK “Un Nou Univers” de pe 7 octombrie de la Sala Polivalentă au fost puse în vânzare în reţeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange şi Vodafone, în oficiile Poştei Române, în benzinăriile OMV şi online pe iabilet.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here