50.000 de euro va câștiga cea mai bună pereche care „Dansează printre stele“

Lupta în pași de dans începe duminică, 5 octombrie, de la 20:30, la Antena 1, iar concurentii luptă nu doar pentru titlul de cea mai bună pereche de la „Dansează printre stele”, ci și pentru marele premiu, de 50.000 de euro.

Concurenti - "Danseaza printre stele"Cei 24 de concurenți, Alina Eremia și Iuri Ribac, Alina Pușcaș și Bogdan Boantă, Cosmina Păsărin și Bruce, Diana Munteanu Niculescu și Ștefan Ciubotaru, Raluka și Lilian Cărăuș, Sandra Izbașa și Petrișor Ruge, Cosmin Seleși și Maria Popescu, Mihai Ristea și Luiza Comșa, Muneer și Stela Domnițanu, Nicolai Tand și Elena Andreianu, Speak și Cocuța și Vladimir Drăghia și Elena Voscoboinic, petrec în sala de repetiții ore în șir pentru a se asigura că prind un loc fruntaș în clasamentul primei ediții. Ei nu trebuie să convingă doar membrii juriului că stăpânesc foarte bine stilurile de dans, ci și telespectatorii, al căror vot contează la fel de mult ca notele date de Mihai Petre, Jojo (Cătălina Grama) și Igor Munteanu.

Perechile intrate în acerba competiție de dans vor afla abia duminica următoare care este clasamentul final, după ce va fi făcută media dintre notele oferite de juriu și voturile telespectatorilor. Perechile clasate pe ultimele două locuri vor dansa încă o dată, iar juriul va decide care este echipa care din acel moment nu mai „Dansează printre stele”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here