miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRI50 Cent, la un pas de a fi agresat fizic de Beyonce

50 Cent, la un pas de a fi agresat fizic de Beyonce

Rapperul 50 Cent spune că a fost la un pas de a fi agresat fizic de Beyonce, după o dispută verbală pe care a avut-o cu soţul acesteia, rapperul Jay-Z.

50 cent agresat beyonce jay z

50 Cent spune că a fost şocat în momentul în care Beyonce, supranumită „Sasha Fierce”, a venit foarte grăbită spre el, pentru a lua apărarea soţului ei, după o dispută verbală între cei doi rapperi, în holul hotelului Cosmopolitan din Las Vegas, informează Mediafax.

50 Cent, în vârstă de 38 de ani, a declarat pentru postul radiofonic Power 105.1 din New York: „Beyonce a sărit ca arsă şi a venit alergând spre mine, crezând că eu mă certasem cu Jay-Z. Nu mi-a venit să cred că a sărit peste un pervaz şi că a venit alergând spre mine în acel fel”.

Cântăreaţa voia să îl apere pe soţul ei, crezând că acea ceartă dintre Jay-Z şi 50 Cent urma să degenereze într-o agresiune fizică, însă cei doi rapperi s-au împăcat foarte repede şi au glumit pe seama acelei mici neînţelegeri.

„A venit spre mine, iar eu i-am spus: «Ce faci? Sunteţi precum Bonnie şi Clyde? Vrei să mă baţi sau ce? Sunt chiar aici!». A plecat imediat. M-am uitat spre Jay şi am văzut că el a început să râdă şi mi-a spus: «Hei, ştii cum sunt femeile»”, a relatat 50 Cent.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.