5000 de fani au aflat joi seară reţeta fericirii, la concertul Vunk

Decoruri care au cântărit peste 30 de tone, gadgeturi luminoase pe care le-au purtat toţi spectatorii şi care se sincronizau cu muzica, lasere, artificii, confetti şi scene mobile. Pe scurt, acesta a fost show-ul Vunk de joi seară de la Sala Polivalentă, cel mai mare concert susţinut de o trupă românească pe o scenă indoor.

loredana vunk asasishow

Peste 5000 de spectatori au primit şi au împărţit fericire la concertul Vunk, la care invitate speciale au fost Andra, Loredana, Alexandra Uşurelu şi Mirabela Dauer. Fanii au putut asculta 23 dintre hiturile trupei, timp de mai bine de două ore şi jumătate.

Andra a cântat împreună cu Cornel piesa „Numai la doi“ şi Loredana a interpretat hitul „1000“ al trupei Vunk. Alexandra Uşurelu a urcat pe scenă pentru un duet pe piesa „Nopţile trec“, iar Mirabela Dauer a ridicat publicul în picioare cu melodia „Ioane, Ioane“.

„A fost seara pentru care mi-am dorit să cânt pe o scenă atunci când m-am apucat de muzică. A fost cea mai frumoasă seară din cariera noastră, pentru că am făcut fericiţi atât de mulţi oameni şi le mulţumesc celor 5000 de spectatori că, pentru două ore, şi-au lăsat sufletele pe mâna noastră“, a spus Cornel Ilie, cel care a făcut şi scenariul şi regia show-ului care a vorbit despre reţeta fericirii.

andra VUNK asasishow

Spectacolul a fost marcat de câteva momente foarte emoţionante: un mesaj al actorului Radu Beligan despre fericire, care trebuie împărţită cu ceilalţi, o cerere în căsătorie din partea unui fan Vunk, Valentin, pentru iubita sa, Corina, dar şi o secvenţă plină de efecte speciale în care spectatorii au participat la stabilirea unui record: cel mai mare număr de spectatori care au stat nemişcaţi preţ de 30 de secunde.

Acesta a fost concertul cu cei mai mulţi spectatori indoor din România ultimilor 20 de ani, iar Vunk a făcut istorie, stabilind un nou standard pentru ceea ce înseamnă spectacol de calitate în România şi producţia unui concert românesc. Costurile acestei producţii au depăşit 100.000 de euro, iar la realizarea spectacolului au participat peste 300 de persoane în echipele tehnice.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.