marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRI"5GANG: Un altfel de Crăciun" - cel mai bine vândut film...

„5GANG: Un altfel de Crăciun” – cel mai bine vândut film românesc din istorie în primul weekend de la lansare

În primul weekend de la debutul în cinematografe, care a avut loc pe 27 decembrie, filmul  „5GANG: Un altfel de Crăciun”, regizat de Matei Dima (BRomania), a înregistrat cel mai mare succes de box office al unui film românesc din ultimii 30 de ani.


„5GANG: Un altfel de Crăciun” a generat cele mai mari încasări din istoria cinematografiei românești, după anul 1989. Filmul, lansat vineri, 27 decembrie, a fost vizionat de 146.785 de spectatori și are până acum încasări de 2,831,396 lei, ceea ce îl clasează în topul filmelor de pe piață.

Succesul din online al vloggerilor a ajuns și în sălile de cinema, filmul doborând un record inițial chiar înainte de intrarea în cinematografe, cu de 10.000 de bilete vândute în etapa de presale.

În primele zile de la lansare, cinematografele au suplimentat afișarea filmului în săli, datorită cozilor de oameni prezenți.

Selly, personajul principal din film, a mulțumit tuturor oamenilor care au dat o șansă filmului de Crăciun, în primele zile de la lansarea în cinematografe:  „A fost neașteptat pentru noi să atingem și recordul ăsta. Tot ce am urmărit cu acest film este să ne îndeplinim un vis de a spune o poveste despre noi și despre prietenia noastră. Acest rezultat demonstrează încă o dată faptul că suntem o față nu numai în online, ci și în offline, cu o comunitate uriașă și foarte implicată în ceea ce facem. Transmit mulțumiri echipei și tuturor celor care și-au rupt din  timp pentru a vedea 5GANG: Un altfel de Crăciun. Este un proiect în care am investit nu doar timp, ci și emoții și sentimente. Faptul că atât de mulți oameni au venit să-l vadă ne face foarte fericiți și ne motivează să muncim mai mult și să facem lucruri și mai mari în 2020.”

Filmul este debutul regizoral al lui Matei Dima, care a mărturisit că este un an bun pentru lansarea unui film românesc și mlțumește atât echipei tinere implicate, cât și publicului.

Filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun” este disponibil în cinematografele din toată țara. Bilete pot fi cumpărate pe film.5gang.ro

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.