A fost lansată aplicația pentru mobil dedicată Festivalului Internațional „George Enescu“

Organizatorii Festivalului Internațional “George Enescu” au lansat o aplicație dedicată telefoanelor cu ecran mare și high resolution. Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Festivalului, aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store și pune la dispoziția utilizatorului informații în timp real despre cea de-a XXII-a ediție a Festivalului “Enescu”.

aplicatie mobil festival george enescu

Începând cu ediția 2013, strategia de comunicare a Festivalului “Enescu” mizează pe tehnologiile moderne pentru a permite accesul în timp real și eficient la informații și la concerte, aplicația fiind gândită pentru a-i ajuta pe iubitorii muzicii clasice să se descurce printre cele peste 150 de concerte ale festivalului și zecile de proiecte din cadrul Bucureștiului Creativ, dar și pentru a facilita accesul la conținut de actualitate despre festival.

Aplicația, care se sincronizează imediat cu site-ul atunci când telefonul mobil este conectat la internet, actualizându-și, astfel, conținutul, este disponibilă în limba engleză pentru a facilita inclusiv accesul publicului internațional.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here