A urcat pe scena „X Factor“ deşi are mari probleme de vorbire

Atunci când spui „X Factor”, spui, înainte de toate, emoţie şi atitudine de învingător pe scenă, iar asta au simţit-o pe pielea lor cei trei juraţi ai serilor de vineri de la Antena 1, atunci când în faţa lor s-a prezentat un puşti de doar 16 ani, cu grave probleme de vorbire.

Say Ufuk Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_080714_XFactor 4_1956

Say Ufuk, concurentul de origine româno-turcă-arabă le-a povestit juraţilor că viaţa l-a încercat din greu. Abandonat de mamă la doar 5 zile, a fost crescut cu mari greutăţi de către bunici, pentru care vrea să lupte toată viaţa, ca să îi răsplătească.

Tatăl său a murit şi el când Say avea doar şase ani, iar necazurile nu s-au oprit aici: a suferit şi o operaţie în urma căreia i-au fost afectate corzile vocale, ba chiar exista riscul să nu mai poată vorbi niciodată.

Cu mari probleme de dicţie, poate şi din cauza faptului că are limba despicată, Say a ştiut exact ce melodie să-şi aleagă, pentru a le câştiga inimile juraţilor, care cu greu şi-au putut stăpâni lacrimile.

„M-ai emoţionat pentru că în ciuda acestui defect de vorbire pe care îl ai, ai ştiut să îţi alegi repertoriul şi mi-ai transmis o stare. Nu mă aşteptam. M-ai surprins… Nu ai cântat perfect, dar a fost mai importantă starea pe care mi-ai indus-o”, i-a mărturisit Ştefan Bănică, în vreme ce Delia i-a spus: „Ai un timbru de îngeraş”. Acesta a fost momentul în care Say a fugit către jurată, a îmbrăţisat-o şi i-a furat un pupic.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here