Acordul incredibil dintre patronii de la Colectiv şi formaţia Goodbye to Gravity: în club să fie cel puţin 400 de persoane

Jurnaliştii de la Libertatea vin cu o ipoteză şocantă în cazul tragediei care s-a petrecut în noaptea zilei de 30 octomrie în clubul Colectiv din Capitală.

goodbye to gravity tragedie colectiv intelegerea

Potrivit sursei citate, cei trei acţionari ai clubului Colectiv le-au spus celor din formaţia Goodbye to Gravity că, dacă vor să ţină concert în locaţia lor, trebuie să aducă cel puţin 400 de fani la spectacol. În caz contrar, ei ar fi plătit chirie pentru scenă 1000 de euro.

Aceste informaţii ar fi ajuns la jurnaliştii de la Libertatea de la persoanele care se ocupă de anchetă, care nu au precizat însă dacă înţelegerea dintre membrii trupei Goodbye to Gravity, pe de-o parte, şi Alin Anastasescu, Costin Mincu şi Cătălin Gancea, pe de altă parte, a fost verbală sau scrisă.

Se pare că patronii de la Colectiv nu făceau pentru prima dată acest lucru, ci cu mai multe trupe care voiau să aibă concerte în localul lor, mai notează sursa citată. Astfel, existau două variante: fie artiştii plăteau chirie pentru a concerta, fie aduceau mulţi fani în club, iar prin consumaţia făcută, aceştia ar fi adus un profit proprietarilor.

Citeste si despre:

SAGA Festival prezintă SAGA Rave Plane - o scenă în avion cu petreceri exclusiviste
Biletele de o zi la Untold - sold out în prima etapă de vânzare
N-ai sa crezi ce videoclipuri scoate Richard Stan dintr-un simplu garaj
Connect-R și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”, în cadrul Bookfest de la Romexpo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here