Activ EFEM va fi înlocuit de TANĂNANA, din 7 aprilie

Vestea aprobării de către Consiliul Național al Audiovizualului a proiectului editorial TANĂNANA a ajuns foarte repede la urechile publicului și valul de nerăbdare al comunității alternative a determinat echipa să decidă ca încălzirea vocilor și fine-tuning-ul necesar oricărui proiect complet nou să se facă public, în FM, începând cu 7 aprilie.

Vlad-Craioveanu-2013

Proiectul este unul eminamente muzicalo-cultural, așadar numele TANĂNANA nu face decât să susțină obiceiul stării de bine de a fredona cu mai multe sau mai puține versuri o bucată muzicală ce-ți ridică spiritul. Playlist-ul vine din zone diverse ale alternativului, așa cum este el definit în prezent, cu influențe indie, rock, punk, electro, funk sau hip-hop. Muzica este selecționată cu grija unui colecționar și sumarizează ultimii 15 ani ai curentului mai sus menționat.

Primii ce se vor auzi în eter vor fi Vlad Craioveanu și Ciprian Muntele, care, cu al lor PATINAL, dau trezirea prietenos unui public urban, modern ca program, care la 7:30 este poate doar la al doilea snooze al alarmei.

Le vor urma Doru Oprişan, ce-și dă CHECK IN de la 10:30, și Emilian Frînculescu, ce vine cu LUNCH BOX-ul de bunătăți la radio, două emisiuni de companie ce-și propun să-ți completeze programul și meniul zilei. Bogdan Șerban face pregătiri pentru viața de după birou la EXIT ROOM, începând cu 16:30.

Ziua este închisă în această perioadă de antrenament cu public de Călin Gheorghe, care, până la 22:30, va aduce tot know-how-ul despre muzică și artiști în FM. În week-end, REFRESH îți dă Dan Chiper, de la 8 dimineața, iar Alexandra Dudu te îmbie la ore suplimentare, cu program artistic-cultural, în FULL TIME WEEKEND, de la 15.00, în fiecare sâmbătă și duminică. Latura informativă include grupaje de știri din oră în oră de luni până vineri, de la 8.00 la 20.00.

TANĂNANA va fi ascultat, pentru început, în București pe 92,7 FM, 89,7 în Timișoara, 93,5 în Medgidia și 97,6 în Huși. Oriunde ai fi însă găsești TANĂNANA la ascultare și în online pe TuneIn sau în player-ul favorit cu un link URL.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here