Adda a prezentat „Să îmi vindeci inima“, un nou episod din cel de-al doilea sezon „Stările Addei“

După ce a lansat „Oraşul adormit“ în colaborare cu tatăl ei-o piesă a cărei refren depăşeşte 27 de ani şi prin care acesta a cerut-o în căsătorie pe mama ei, Adda a început al doilea sezon din „Stările Addei, ocazie cu care ne face cunoştinţă şi cu recent semnatele… baladde!

AddaSezonul 2 din „Stările Addei“ este format din şase mini piese, fiecare cu videoclipul său. Al patrulea episod, “Să îmi vindeci inima”, este o colaborare cu Cath, pe numele ei real Cătălina Antal, artistă recent semnată la BalAdda Records.

“Starea asta este despre realitate, aşa cum o văd eu prin filtrele mele. Cu toţii vrem iubire, e normal, e firea umană să simţi nevoia acelei călduri, dar cred, cu tristeţe, că de fapt ne îndepărtăm de ceea ce contează cu adevărat. Am ajuns să ignorăm, de fapt, lucrurile importante, iar asta nu poate să se termine decât trist”, a spus Adda.

“Uneori viaţa chiar îţi oferă surprize la care nu te aştepţi. Aşa a început colaborarea mea cu familia BalAdda. Sunt bucuroasă să vă prezint primul rezultat al colaborării noastre. E o poveste frumoasă şi adevărată. Staţi pe aproape. Mai avem poveşti”, a spus Cath.

După cum v-aţi obişnuit, Adda este cea care îşi scrie singură versurile, iar la muzică a colaborat alături de Liviu Teodorescu la Lite Music. Mix-masterul este realizat de către Mădălin Roşioru.

Clipul este regizat de către Alex Cotex & Florin Babei, imaginea este făcută de către Florin Babei & Zoran Simulov, iar montajul tot de către Florin Babei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here