luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIAdda a prezentat „Prietena mea (part. 2)“, un nou episod din cel...

Adda a prezentat „Prietena mea (part. 2)“, un nou episod din cel de-al doilea sezon „Stările Addei“

La aproximativ două săptămâni după ce a lansat primul episod din cel de-al doilea sezon „Stările Addei“, Adda ne prezintă „Prietena mea (part. 2)“, o nouă mini-piesă din proiectul său.

ADDA - Prietena mea (part 2) feat Ale - Starile ADDEI sezonul II by Nico Grigore

Sezonul 2 din „Stările Addei“ este format din 6 mini-piese, fiecare cu videoclipul său, iar cel de-al doilea episod este o colaborare cu Ale, artista recent semnată la Baladda Records.

„Am scris piesa asta acum aproape un an, în bucătărie, când fumam o ţigară. Şi mă gândeam la prietenele mele din Târgu Mureş, care mi-ar fi placut să fie lângă mine şi cu care nu m-am văzut de ceva vreme. Uneori nu apuci să te vezi cu oamenii dragi din viaţa ta, dar o prietenă adevărată îţi va fi mereu aproape, chiar şi de la distanţă“, a spus Adda.

Adda este cea care a scris versurile, iar la muzică a colaborat cu Liviu Teodorescu. Mix-masterul este realizat de Mădălin Roşioru. Clipul este regizat de Alex Cotex şi Florin Babei, imaginea este făcută de Florin Babei şi Zoran Simulov, iar montajul tot de Florin Babei.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.