Adda şi-a lansat propria linie de haine, „BalAdda“

Pentru Adda şi anul 2016 începe în forţă. Toată lumea ştie că tânăra artistă este una dintre puţinele persoane care îşi scriu şi compun singure piesele şi, mai mult de atât, tot ce scoate ea depăşeşte milioane de vizualizări pe YouTube.

AddaDeşi se poate spune că e un artist nou, canalul ei de YouTube depăşeşte cu mult performanţele artiştilor consacraţi, acesta are deja un cumul de 86 de milioane de vizualizări!

În 2015, Adda şi-a înfiinţat casa ei de producţie muzicală, BalAdda Records, odată cu care a lansat primul serial muzical din România, „Stările Addei“, o serie de 7 mini-piese cu 7 mini-clipuri, concept adus ca un omagiu fanilor ei, deoarece la sfârşit, aceştia alegeau care este următorul ei single. Primul sezon a avut câştigatoare starea „Dragă inimă“, drept pentru care Adda a filmat de curând videoclipul acesteia.

Tot prin BalAdda Records a scos şi „Lupii“, cel mai recent single al său care a înregistrat în doar trei luni de la lansare peste 12 milioane de vizualizări şi este difuzat în playlistul radiourilor şi televiziunilor de specialitate.

BalADDA

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here