duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIAdda şi-a surprins fanii! S-a postat fără machiaj pe Instagram

Adda şi-a surprins fanii! S-a postat fără machiaj pe Instagram

Aproape toate vedetele din lume, nu doar din România, postează pe reţelele de socializare fotografii în care par perfecte, pe lângă machiaj apelând şi la programele de editare foto.

Zilele trecute, Adda a dorit însă să iasă din aceată categorie şi şi-a surprins fanii: s-a postat fără machiaj pe Instagram! Artista le-a arătat fanilor ei întregul proces de demachiere, împărţit în mai multe filmuleţe care au fost postate pe instastory.

La finalul filmuleţelor, Adda apare fără pic de machiaj pe faţă, iar comentariul ei este unul plin de umor, „No more glet“, făcând referire la faptul că acum tenul ei nu mai este acoperit de niciun produs de machiaj.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.