Adda, un artist de succes şi pe YouTube: peste 130 de milioane de vizualizări pe canalul personal

130 de milioane de vizualizări pe canalul ei de YouTube şi aproape 300.000 de subscriberi. Sunt cifrele care arată aprecierea fanilor pentru Adda, una dintre cele mai autentice voci din industria muzicală românească. Artista are un fanbase impresionant, iar cei care îi ascultă muzica o susţin cu fiecare proiect lansat şi sunt alături de ea indiferent de situaţie.

adda-2016-youtube

Inspirată din experienţele personale şi posesoare a unei voci cu un timbru unic, Adda îşi aşterne cu sinceritate poveştile pe hârtie şi pe portativ. Hituri precum „Îţi arăt că pot“, „Nu plânge, Ană“ sau „Lupii“ au în jur de 20 de milioane de vizualizari pe YouTube fiecare, iar piesele din „Stările Addei“ ajung la cifre impresionante în mediul online.

Artistă şi compozitoare, de origine din Târgu Mureş, Adda a scris versuri încă de când era mică, însă nu s-a aşteptat niciodată ca piesa ei „Minţi murdare“, urcată pe YouTube de un coleg, să-i deschidă drumul în lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, Adda a început să fie urmărită de mii de oameni în mediul online. A crezut în visul ei şi a muncit constant, iar astăzi are propria ei casă de producţie, Baladda Records, locul unde iau naştere toate piesele ei.

Anul 2016 a fost un an plin pentru Adda pe toate planurile. A devenit mamă, iar profesional a lansat mai multe piese solo sau în colaborare cu alţi artişti. Pentru 2017, artista ne pregăteşte piese noi, născute din suflet, oferind un exemplu bun prin mesajele motivaţionale.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here