duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIAdela Popescu a revenit la Pro TV. Cântăreaţa va fi colegă cu...

Adela Popescu a revenit la Pro TV. Cântăreaţa va fi colegă cu Cove la „Vorbeşte lumea“

După ce anul trecut emisiunea „Vorbeşte lumea“ nu a avut succesul pe care îl sperau şefii din Pro TV, iar prezentatorii au fost schimbaţi de mai multe ori, în acest nou an vor fi din nou modificări în show.

adela popescu vorbeste lumea pro tv

Potrivit celor de la Libertatea, după ce Nadine, Vica Blochina şi Sore au părăsit emisiunea, singurul prezentator a rămas Cove, însă acesta avea nevoie neapărat de o colegă. Se pare că şefii din Pro TV s-au reorientat rapid şi au sunat-o pe Adela Popescu, fostă vedetă Media Pro, care a acceptat oferta şi se va regăsi în formatul „Vorbeşte lumea“.

Sursa citată notează că show-ul va aborda o tematică mai mult socială decât mondenă, cum era până acum. Adela Popescu a fost luată în calcul pentru un singur sezon, după care se va retrage pentru a se dedica vieţii de familie, deoarece este gravidă.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.