vineri, iulie 12, 2024
AcasăȘTIRIAdela Popescu este însărcinată. Artista şi Radu Vâlcan vor deveni părinţi la...

Adela Popescu este însărcinată. Artista şi Radu Vâlcan vor deveni părinţi la anul!

Cântăreaţa Adela Popescu şi-a văzut visul împlinit, iar după ce în urmă cu câteva luni s-a căsătorit cu Radu Vâlcan, urmează să devină şi mămică.

adela popescu radu valcan parinti 2016

Anunţul a fost făcut de artistă, care a scris pe blogul ei că familia a aflat chiar de Crăciun că ea este gravidă.

„A venit un colet în momentul în care eram toţi strănşi la masă. O fotografie cu ecografia, pusă într-o cutie metalică pe care erau Moş Crăciun, reni, zăpadă, steluţe şi cadouri a ajuns la Radu. El a desfăcut-o şi a dat-o din mână în mână tuturor. Nu puteţi să vă imaginaţi cum a fost! Fiecare, după ce se uita în cutie, avea o reacţie de zile mari. Ceilalţi erau disperaţi că nu înţelegeau ce se află acolo. Şi trăgeau de cutia aia ca de un cufăr cu galbeni. Ţipete, râsete şi lacrimi în lanţ, menite să ne reamintească ce norocoşi suntem şi noi, dar şi minunea care se va naşte înconjurată de atâta iubire! Vom fi părinţi, dragii noştri, şi ne-am dorit să împărtăşim cu voi vestea aceasta în perioada Crăciunului, ultimul în doi“, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.