Adela Popescu învaţă să-l îndulcească pe Radu Vâlcan

Adela Popescu învaţă să-l îndulcească pe Radu Vâlcan în primul episod din serialul online de bucătărie raw-vegana, „Mademoiselle Coco”.

Adela Popescu

Adela Popescu învaţă de la Mademoiselle Coco o reţetă cu dragoste cu care vrea să-l impresioneze pe logodnicul său Radu Vâlcan, atunci când acesta se va întoarce acasă din Thailanda. Actriţa este invitată specială în primul episod al serialului online de bucătărie raw-vegana, „Mademoiselle Coco”, o producţie „apetisanta” depre universul dulciurilor raw-vegane care poate fi vizionată lunar pe site-ul www.rawcoco.ro.

Preocupată de alimentaţia sănătoasă şi cucerită de dulciurile raw-vegane, Adela Popescu a învăţat reţeta de tartă „2 inimi” de la Anca Alungulesei, interpreta personajului care dă numele serialului Mademoiselle Coco şi promite să-l cucerească pe Radu cu acest preparat delicios în formă de „inimă în inimă”: „Nu e deloc greu de făcut, este absolut irezistibilă la gust şi arată apetisant inimioara mea pentru Radu. Nuci, alune, caju, curmale, smochine, cacao, miere, lămâie, căpşune, merişoare, un blender şi un frigider şi gata tarta. A! Şi o „profesoară” ca Anca ar mai fi utilă şi gata”, glumeşte Adela Popescu după lecţia de gătit fără foc.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here