duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIAdela Popescu şi Radu Vâlcan, ședinţă foto la Șușani

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, ședinţă foto la Șușani

Radu Vâlcan a reuşit să dea cu parfum de Vogue curtea de la ţară a părinţilor Adelei Popescu. Pasionat de fotografie şi inspirat de iubita lui, dar şi de lumina de crepuscul care a inundat grădina şi de mormanul de lemne din mijlocul curţii, Radu Vâlcan a realizat o şedinţă foto demnă de o revistă glossy. Cu un outfit ieftin cu poveste, actriţa Adela Popescu a strălucit în obiectivul aparatului foto iscusit folosit de iubitul ei.

Adela Popescu si Radu Valcan

„Sunt pasionat de fotografie, iar Adela mă inspiră foarte tare şi îmi pune creativitatea la încercare. Ideile pentru şedinţele foto pe care le facem împreună ne vin pe moment, iar în cazul acesta ne aflăm la Șușani, am văzut un cadru spectaculos şi câteva raze de soare şi…suntem foarte încântaţi de fotografiile care ne-au ieşit”, spune Radu Vâlcan.

„Ne-a plăcut un cadru foarte mult şi apoi m-am gândit că ar fi şi mai interesant să apelez la un outfit cu buget redus. Cea mai mare satisfacţie a mea este să găsesc o fustă mişto cu paiete într-un second hand. Dar nici în second hand nu îmi place să o găsesc pe umeraş. Eu vreau să mă lupt, să mă caţăr pe maldarere de boarfe, să scormonesc, să mă îngrop în texturi şi ca un căutător de comori, să găsesc cufărul. Abia atunci sunt mulţumită. Şi la fiecare vizită făcută părinţilor mei, întorc pe dos dulapul fermecat şi fac război în pod. Pe scurt, fusta e cumpărată dintr-un târg, sandalele au fost ale mele şi le-am trimis la bunici acum 8 ani. Le cumpărasem din prima mea vacanţă peste hotare. Grecia. Colierul e la noi în casă de când eu nici nu mă născusem. Bustiera e nouă iar plasa leopard e cumpărată de la magazinul din sat şi am dat pe ea cinci ron”, povesteşte Adela Popescu pe blogul ei.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.