Adele a terminat înregistrarea celui de-al treilea album din carieră

Cântăreaţa britanică Adele a încheiat înregistrarea celui de-al treilea album de studio, la trei ani după discul de mare succes “21”, şi plănuieşte o lansare-surpriză.

Adele“Albumul a fost compus, înregistrat, iar acum este gata. Teoretic, ar putea fi lansat mâine, dacă (Adele, n.r.) ar dori acest lucru”, a precizat o sursă pentru ziarul Daily Star Sunday, informează contactmusic.com.

Potrivit unor surse, Adele şi casa ei de discuri intenţionează să lanseze noul album într-un mod discret şi fără o “campanie publicitară”, aşa cum Beyonce a lansat anul trecut cel mai recent disc al său, care îi poartă numele.

“Planul este o lansare internaţională pe iTunes, ca o mare surpriză, fără promovare prealabilă sau campanie publicitară. Tactica de şoc a funcţionat grozav pentru Beyonce şi toată lumea crede că noul album al lui Adele este atât de aşteptat, încât nu are nevoie de o campanie de promovare îndelungată”, a declarat o sursă.

După lansarea albumului “21”, în 2011, vândut în 30 de milioane de exemplare în toată lumea, Adele a făcut o pauză în carieră, pentru a se ocupa de creşterea băieţelului său, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei, omul de afaceri Simon Konecki.

Cel mai recent turneu al cântăreţei Adele a avut loc în acelaşi an, cu ocazia lansării albumului “21”, deşi artista a fost constrânsă să anuleze o serie de concerte, după ce suferit o intervenţie pe coardele vocale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here