luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIAdele plănuieşte un turneu pentru anul 2015, în Marea Britanie şi SUA

Adele plănuieşte un turneu pentru anul 2015, în Marea Britanie şi SUA

Cântăreaţa britanică Adele a revenit în studio, după aproximativ un an de zile, timp în care s-a dedicat în totalitate băieţelului său, Angelo, în vârstă de un an şi trei luni.

adele turneu 2015

Adela a anunţat că pregăteşte noi piese, realizate alături de alături de compozitorul James Ford şi cântăreţul Kid Harpoon, care a lucrat, printre alţii, cu formaţia Florence and the Machine.

„Ea a petrecut o mare parte din ultimii doi ani concentrându-se pe rolul de mamă şi vrea să facă acest lucru în acelaşi timp cu lansarea şi promovarea unor noi materiale muzicale. S-a întors în studio, dar lucrează în propriul ei ritm. Nu va lansa nimic doar de dragul de a face acest lucru“, le-a spus un apropiat de-al lui Adele jurnaliştilor de la Daily Mirror.

Mai mult, cântăreaţa are în vedere organizarea unui turneu în 2015. „Deocamdată, discuţiile au în vedere un turneu, care va avea loc în 2015, în Marea Britanie şi Statele Unite, cel puţin, posibil un turneu mondial“, a spus aceeaşi sursă.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.