Adele va urma cursuri de gătit private cu Nigella Lawson

Cântăreaţa britanică Adele va urma cursuri de gătit private cu vedeta de televiziune Nigella Lawson, acesta fiind un cadou de Crăciun primit din partea “ursitoarelor” fiului ei, informează femalefirst.co.uk.

Adele

Cântăreaţa va face echipă, anul viitor, cu chef-ul Nigella Lawson, după ce “ursitoarele” venite la botezul fiului ei, Angelo, în vârstă de 13 luni, i-au făcut cadou de Crăciun un curs de gătit.

“Adele are un grup apropiat de prieteni bărbaţi pe care îi numeşte «Ursitoarele lui Angelo»”, deoarece ea nu este religioasă şi nu crede în naşii tradiţionali, a spus o sursă pentru ziarul Daily Star. Potrivit sursei, unul dintre prietenii ei s-a gândit să îi facă cadou un curs de gătit cu Nigella, întrucât Adele a devenit interesată de acest domeniu.

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a devenit o admiratoare a vedetei TV şi chiar a urmat îndeaproape reţeta acesteia de pregătire a curcanului de Crăciun, notează Mediafax. “Adele iubeşte să gătească preparate tradiţionale englezeşti şi nimeni nu face asta mai bine ca Nigella. Adele o admiră şi este dornică să înveţe mai mult, aşa că a fost cadoul perfect pentru ea”, a mai spus sursa citată.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here