Adi Despot: „Să nu facem greşeala de a înlocui o serie de incompetenţi cu o altă serie de incompetenţi“

Ca urmare a tragicelor evenimente petrecute în clubul Colectiv, românii au ieşit să protesteze în stradă şi să ceară schimbarea întregii clase politice din România.

adi despot reprezentant consultari cotroceni

După ce Piedone şi Victor Ponta au demisionat din funcţiile pe care le deţineau, oamenii au continuat să iasă în stradă şi să ceară dreptate, iar preşedintele Klaus Iohannis i-a invitat pe manifestanţi la Cotroceni, să se consulte cu aceştia în privinţa viitorului premier al României.

Deoarece a fost prezent la Colectiv pe 30 octombrie şi s-a comportat ca un adevărat erou, salvând oamenii din flăcări, Adrian Despot a fost rugat de protestatari să fie, alături de Tudor Chirilă, reprezentantul lor la negocieri. Artistul i-a refuzat, însă, politicos pe aceştia.

„Vă mulţumesc pentru susţinerea şi încrederea acordată. Vă înţeleg furia şi dorinţa de schimbare. Şi eu, la fel ca şi voi, sunt sătul de improvizaţii. Participarea mea în calitate de reprezentant la consultări nu ar fi decât o altă improvizaţie. Nu am nici pregătirea şi nici priceperea necesară pentru aşa ceva. Cu toţii suntem nemulţumiţi de lipsa de profesionalism de care au dat dovadă atât clasa politică din România, cât şi marea majoritate a funcţionarilor publici. Haideţi să nu facem greşeala de a înlocui o serie de incompetenţi cu o altă serie de incompetenţi“, a scris Adi Despot pe Facebook.

Ulterior, cântăreţul a fost invitat la Cotroceni chiar de Klaus Iohanis, Despot spunând că va participa, până la urmă, la consultări. „Am fost invitat la Cotroceni de către Preşedintele Iohannis. În continuare consider că nu sunt persoana potrivită, însă, în spiritul respectului faţă de democraţie şi simbolurile acesteia, voi fi acolo“, a spus Adi Despot.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here