Adia Victoria, turneu European în 2017

Adia Victoria, artista cunoscută pentru un stil muzical aparte, gothic blues, vine în turneu în Europa.

Aida VictoriaNăscută în Carolina de Sud, tânăra şi-a dezvoltat capacităţile artistice după ce părinţii ei au divorţat. Adia a început să scrie mici povestioare şi să compună poezii ca o metodă de a trece peste acest moment dificil.

Odată ce familia ei a încetat să mai frecventeze biserica Adventistă, Adia a făcut cunoştinţă cu muzica lui Kurt Cobain, Miles Davis şi Fiona Apple. După liceu, a plecat în New York, iar apoi a decis să se mute în Atlanta, de unde viaţa a condus-o spre Nashville, iar acolo a început să cânte în diverse locaţii, la diferite evenimente.

Adia Victoria a atras atenţia revistei Vogue datorită look-ului său, dar declară că nu îi place să atragă atenţia asupra felului cum arată.

Primul single, “Stuck In The South”, i-a adus numeroase laude şi critici pozitive, inclusiv de la Rolling Stone, All Things Considered, dar şi American Songwriter, care îi laudă prezenţa scenică.

Albumul de debut, “Beyond the Bloodhounds”, face referinţă la cartea “Incidents in the life of a Slave Girl”, a autoarei Harriet Jacobs. Piesele de pe acest album descriu viaţa artistei până acum, cu toate momentele dificile, dar şi cele peste care a trecut cu bine. În 2017, Adia Victoria vine în Europa pentru a-şi prezenta albumul publicului european!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here