Adina de la „Heaven“ este „Star salvator“

Duminică, 7 iunie, de la 20:00, la Antena Stars, este rândul Adinei de la „Heaven” să aducă o rază de speranță în viața unor oameni greu încercați de viață.

Adina Heaven - Star Salvator„Pentru mine această emisiune a fost o lecție de viață. Doi copii de 13 ani m-au învățat ceva ce n-am aflat până acum de la niciun om matur: că poți fi vesel și optimist și fără să ai toți banii din lume”, a declarat emoționată Adina.

Abandonați de mama lor naturală pe când aveau doar un an, cei doi băieți gemeni pe care telespectatorii Antena Stars îi vor putea cunoaște duminică au fost luați în grijă de o femeie care mai crescuse încă patru copii. Deși trăiesc într-o casă veche, foarte mică și cu un acoperiș prin care ploaia reușește mereu să se strecoare, cei doi sunt foarte buni la învățătură. Spun că la școală se pune accent pe performanțe, așa că nu se simt cu nimic diferiți de ceilalți copii. Au înțeles că nu pot avea tot ceea ce au mulți alți copii, dar apreciază faptul că cea care îi crește se străduiește să le ofere o viață cât mai bună. De multe ori ea nu mănâncă doar pentru a avea ce să le pună pe masă celor doi băieți.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here