Adina de la Heaven, forţată de iubitul Glance să meargă în vacanţă

A avut o perioadă stresantă, în care a muncit până la epuizare şi a ajuns la spital, pe perfuzii. A lansat un nou single şi un nou videoclip la piesa “LA LA LOVE”. A alergat la concerte şi întâlniri şi toate acestea s-au resimţit. Nu a avut timp deloc de vacanţă, dar, într-un final, Adina de la Heaven a fost dusă forţat, de Glance, iubitul ei, în vacanţă.

Adina si Glance Valea cu Pesti

Locul preferat al artistei este Valea cu Peşti, acolo unde se refugiază mereu când e pe punctul de a claca. Iubitul său cu 11 ani mai tânăr, Glance, a fost nevoit s-o ducă acolo pe cântăreaţă, pentru a-şi încărca bateriile.

“Am ajuns la spital, din cauza oboselii şi a stresului, pentru că în perioada în care am lansat clipul şi piesa nouă nu am apucat să dorm decât 2-3 ore pe noapte. A fost o perioadă încărcată. Când m-a văzut la spital, cu perfuzii, iubitul meu a zis că nu se mai poate şi, când am plecat de acolo, în loc să ajung acasă, am ajuns la Valea cu Peşti, locul meu de suflet, unde îmi încarc bateriile. Chiar aveam nevoie de câteva zile liniştite”, a spus Adina de la Heaven.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here