Adina Postelnicu, la un pas să nu mai poată filma videoclipul piesei „Ely“, din cauza revoltelor din Turcia

Adina Postelnicu, solista trupei Heaven, a fost la un pas să rateze filmările noului ei videoclip, realizat pentru piesa „Ely“, care va fi lansat în luna septembrie. Solista a filmat în Antalya, însă din cauza revoltelor din Istanbul şi Ankara petrecute recent, plecarea părea să nu mai aibă loc.

adina postelnicu elly videoclip filmari

Adina Postelnicu a trecut prin mari emoţii când a aflat, cu numai două zile înaintea plecării sale în Antalya, că în Istanbul are loc o lovitură de stat, iar aeroportul din oraş a fost închis. Artista s-a consultat rapid cu managerul agenţiei de turism prin care urma să plece din România, iar acesta a liniştit-o spunându-i că în Antalya va fi în siguranţă, iar zborurile se desfăşoară normal.

Astfel, însoţită de cei din echipa sa de filmare, printre care şi regizorul Claudiu Stan, Adina a ajuns în Antalya, unde, timp de două zile, a filmat videoclipul piesei „Ely“, melodie compusă de Răzvan Matache, Connect-R şi DJ Sava.

„Filmările au durat doua zile, melodia are influenţe balcanice, iar imaginile sunt absolut minunate. Am avut emoţii cu plecarea, toată lumea mă suna şi-mi spunea să nu mai merg acolo, că este riscant. Însă, în momentul în care am ajuns în Turcia, ne-am liniştit cu toţii“, a spus Adina Postelnicu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here