sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIAdina Postelnicu, la un pas să nu mai poată filma videoclipul piesei...

Adina Postelnicu, la un pas să nu mai poată filma videoclipul piesei „Ely“, din cauza revoltelor din Turcia

Adina Postelnicu, solista trupei Heaven, a fost la un pas să rateze filmările noului ei videoclip, realizat pentru piesa „Ely“, care va fi lansat în luna septembrie. Solista a filmat în Antalya, însă din cauza revoltelor din Istanbul şi Ankara petrecute recent, plecarea părea să nu mai aibă loc.

adina postelnicu elly videoclip filmari

Adina Postelnicu a trecut prin mari emoţii când a aflat, cu numai două zile înaintea plecării sale în Antalya, că în Istanbul are loc o lovitură de stat, iar aeroportul din oraş a fost închis. Artista s-a consultat rapid cu managerul agenţiei de turism prin care urma să plece din România, iar acesta a liniştit-o spunându-i că în Antalya va fi în siguranţă, iar zborurile se desfăşoară normal.

Astfel, însoţită de cei din echipa sa de filmare, printre care şi regizorul Claudiu Stan, Adina a ajuns în Antalya, unde, timp de două zile, a filmat videoclipul piesei „Ely“, melodie compusă de Răzvan Matache, Connect-R şi DJ Sava.

„Filmările au durat doua zile, melodia are influenţe balcanice, iar imaginile sunt absolut minunate. Am avut emoţii cu plecarea, toată lumea mă suna şi-mi spunea să nu mai merg acolo, că este riscant. Însă, în momentul în care am ajuns în Turcia, ne-am liniştit cu toţii“, a spus Adina Postelnicu.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.