Adina Răducan a câştigat „X Factor“

După ce a reuşit să câştige ediţiile cu numărul 2 şi 3 de la „Vocea României“, cu Julie Mayaya şi Mihai Chiţu, acum Horia Brenciu a cucerit şi „X Factor“. Adina Răducan, tânăra în vârstă de 16 ani din echipa lui, a câştigat cea de-a patra ediţie a celebrului show de la Antena 1.

adina raducan castigat x factor

Alexandra Crișan, eleva lui Ștefan Bănică, s-a clasat pe locul al doilea, mulţi afirmând că ea a fost cea mai bună din finală. „Fără supărare, pentru mine marea câștigătoare X Factor este Alexandra, cu timbrul ei inconfundabil”, a spus Ștefan Bănică, după aflarea rezultatului final.

Cu doar 10 zile înainte de marea finală a show-ului „X Factor“, Adina Răducan şi-a serbat ziua de naştere, Horia Brenciu pregătindu-i o surpriză. Aflată alături de colegii săi la ora de canto, Adina a fost năpădită de-a dreptul de emoţii în momentul în care Horia şi-a făcut apariţia cu un tort, cântându-i „La mulţi ani”.

„A fost o zi extraordinară, nici nu mi-o puteam imagina mai frumos. Am primit nu unul, nu două, ci trei torturi, pe care le-am savurat alături de prietenii mei de la „X Factor”. Tatăl meu, cel care este alături de mine în casa „X Factor” mi-a adus cel de-al doilea tort, pentru ca seara, „co-locatarii” mei să îmi organizeze o super-petrecere în casă”, a declarat atunci micuţa sărbătorită.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here