Adora a slăbit 5 kilograme în mai puţin de două săptămâni

Şi-a petrecut sărbătorile pascale fără să ţină cont de cure sau că alimentele îngraşă, aşa că s-a bucurat de ele ca o adolescentă. Însă, după aceea, Adora a reuşit să dea jos peste cinci kilograme cu o cură de detoxifiere specială.

adora slabit dupa paste 5 kg

Pe lângă mişcarea pe care o face în concertele pe care le are de onorat sau în emisiunile unde a fost invitată, solista care cântă piesele „Up Now” şi „Ne atragem” a mărturisit că mai face ceva pentru a slăbi şi pentru a avea o siluetă de divă.

Invitată în emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars, Adora le-a povestit prezentatorilor care este secretul ei de arată atât de bine: a mâncat numai salată verde şi a mai adăugat zeamă de lămâie şi puţin mărar.

„Aceasta este o cură de detoxifiere, care elimină toxinele acumulate în corp, după mesele îmbelşugate de Paşte. Salata verde este foarte bună, are vitamine şi minerale. Am slăbit până acum 4-5 kilograme, dar mai vreau să mai slăbesc încă vreo 2-3 kilograme. Am mâncat de toate de Paşte, cozonac, ouă, dar acum mă simt vinovată şi am zis că trebuie să iau măsuri”, a mărturisit Adora, la emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here