duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIAdrian Despot a vorbit din nou despre tragedia din Colectiv: „Grupul de...

Adrian Despot a vorbit din nou despre tragedia din Colectiv: „Grupul de oameni ardea cu flacără. Ardeau oameni şi hainele de pe ei“

Cântăreţul Adrian Despot a fost una dintre victimele din Colectiv care a reuşit să iasă pe propriile picioare din club în noaptea de 30 noiembrie. Pentru câteva zile, el nu a vorbit despre tragedie, preferând să-şi revină din şoc.

adrian despot dezvaluri colectiv

Recent, artistul a rememorat, pentru emisiunea „România, te iubesc“, momentele de groază prin care a trecut imediat după izbucnirea incendiului.

„În momentul în care am simţit că presiunea de corpuri de peste mine a început să fie mai mică, am reuşit să-mi scot picioarele, m-am ridicat în picioare şi am ieşit afară. În momentul în care m-am ridicat în picioare, din spatele meu, din club, nu mai ieşea nimeni, nu se mai împingea nimeni. Deci am stat, nu pot să spun cât am stat în containerul ăla, dar am stat ceva. Când am ieşit afară, probabil au fost câteva momente în care am încercat să-mi revin şi am văzut câmpul de luptă de afara. Pentru că acolo era ceva îngrozitor. Grupul acela de oameni ardea, ardea cu flacără, ardeau oameni, ardeau hainele de pe ei“, a spus Adrian Despot la Pro TV.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.