sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIAdrian Despot şi-a rupt mâna. Turneul trupei Viţa de Vie, amânat!

Adrian Despot şi-a rupt mâna. Turneul trupei Viţa de Vie, amânat!

Turneul Fenomental pe care Viţa de Vie urma să îl susţină în 31 de oraşe, începând din 17 ianuarie, a fost amânat cu aproximativ o lună, deoarece solistul trupei, Adrian Despot, a suferit o fractură la mâna dreaptă, în timp ce se afla la schi în Bulgaria, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

ADRIAN_DESPOT_fractura mana turneu amanat

„Paradoxal, nu e foarte multă zăpadă în perioada asta a anului. Sunt multe pietre, în schimb. Am avut ghinionul să ma întâlnesc pe pârtie cu o piatră”, a declarat Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie.

Acesta a fost transportat imediat la spital, iar medicii bulgari i-au pus diagnosticul „fractura intraarticulară”, apoi l-au trimis în România pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale. Drept urmare, solistul trupei Viţa de Vie a fost operat pe 6 ianuarie, la Spitalul Militar din Bucureşti, de dr. Bogdan Marinescu, şeful secţiei de chirurgie plastică, asistat de dr. Florin Popescu. Intervenţia a fost una destul de dificilă şi a durat două ore.

Recuperarea parţială presupune şase săptămâni cu mâna imobilizată, după care vor urma câteva săptămâni de fizioterapie. Medicii spun că recuperarea totală se va face în aproximativ un an. „Din ce mi-au explicat doctorii, riscul era pierderea parţială a mobilităţii mâinii drepte. Asta e coşmarul oricărui chitarist”, a mai spus Adrian Despot.

De asemenea, acesta a menţionat că este mulţumit de modul în care a fost tratat. „Am fost tratat excepţional, atât din punct de vedere clinic, cât şi uman. Am întâlnit nişte medici si mai ales oameni extraordinari, care, fără să ţintească lucrul acesta, îmi vor rămâne mereu în suflet”, a mai declarat Despot.

Prin urmare, concertele din cadrul turneului Fenomental au fost deja reprogramate. Turneul va începe pe 21 februarie, la Piteşti, şi se va încheia pe 15 noiembrie, la Slatina.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.