Akcent a lansat, exclusiv online, EP-ul „Around the world“

Fiind inspirat de Beyonce, care a lansat un album întreg cu videoclipuri şi piese noi peste noapte, Adrian Sînă şi Roton au pregătit EP-ul „Around the world“. Materialul a fost postat direct pe YouTube, ca o surpriză pentru fanii ce au cerut muzică nouă din partea artistului.

akcent around the world ep

Şase piese noi-nouţe, şase montaje video speciale pentru online, cu şase femei diferite, fiecare potrivită cu o anumită melodie: „Kamelya“, „Apagando“, „Faina“, „Babylon“, „Andale“ şi „Around the world“.

„Am vrut să aduc fanilor o experienţă muzicală completă, un show vizual şi senzual, ce îmbină mişcările în slow motion, puternic colorate cu muzica dance pentru care e cunoscut numele Akcent în toată lumea. Mulţumesc echipei mele şi casei de discuri Roton care a avut încredere în cel mai îndrăzneţ proiect pe care l-am făcut vreodată: şase clipuri noi pentru online, şase piese noi, fiecare cu o aromă diferită, fresh, cu un sound nou, care păstrează, totuşi, semnătura mea. Am lucrat şase luni pentru ‘Around the world’ şi mă bucur că pot să aduc toate aceste noutăţi deodată“, a spus Adi Sînă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here