Albumul „1000 Forms Of Fear“, semnat Sia, debutează pe prima poziţie în topul Billboard Top 200

Dacă în urmă cu doar câteva zile lansa albumul „1000 forms of fear”, Sia ocupă deja prima poziţie în topul Billboard cu materialul discografic, prima reuşită de acest gen din carieră.

Sia

Single-ul „Chandelier” ocupă primul loc în topurile muzicale din 31 de ţări şi a adunat peste 64 de milioane de vizualizări pe Youtube. În videoclipul „Chandelier”, regizat de către Sia şi Daniel Askill, o putem vedea pe tânăra actriţă Maddie Zeigler, care face parte din distribuţia serialul „Dance Moms” şi care a însoţit-o pe Sia la toate show-urile tv la care a participat.

Albumul „1000 Forms of Fear”, produs de către Greg Kurstin şi înregistrat în studiourile Echo Studio din Los Angeles, este numărul 1 în topul iTunes, în peste 47 de ţări precum Sua, UK, Germania, Franţa, Italia sau Spania.

Una dintre cele mai prolifice artiste din lume, Sia, a compus hituri pentru Rihanna (Diamonds), Katy Perry (Double Rainbow), Britney Spears (Perfume), Beyonce (Pretty Hurts) sau Celine Dion. Mai mult, Sia este vocea feminină de pe hitul „Titanium” (feat David Guetta) sau de pe „Wild Ones” (feat Flo Rida).

Odată cu lansarea single-ul „Chandelier”, Sia a început o campanie în Social Media. Fanii artistei pot uploada fotografii folosindu-se de părul blond al artistei, dar şi de hashtagul #siaselfie.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.