Albumul „Drumul spre succes“, al lui Grasu XXL, este cel mai downloadat album

Okapi Sound şi Universal Music România prezintă cel mai noul album Grasu XXL „Drumul Spre succes”. Lansat luni, 23 martie, în cadrul unei sesiuni de autografe, ce a avut loc la Cărtureşti Verona din Bucureşti, albumul se bucură de succes în toate mediile.

Drumul spre succes

„Drumul Spre Succes” a fost lansat după cinci ani de muncă, iar materialul conţine 13 piese şi colaborări cu nume relevante din industira muzicală românească: Guess Who, Maximilian, NANE, Florin Chilian, Feli, Mitza, Tranda, Zhao, Mefx, Mari şi DJ Undoo.

În doar câteva zile de la lansare, albumul Grasu XXL sparge bariere şi demonstrează că industira muzicală din România este într-o continuă schimbare. „Drumul Spre Succes” este în acest moment cel mai downloadat album ocupând în Itunes atât poziţia 1, versiunea deluxe, dar şi poziţia a 3-a, versiunea standard.

Fanii artistului au făcut un real succes din noul album Grasu XXL şi pe platforma de streaming, Deezer, stabilind un record nemaiîntâlnit în România. Primele 13 poziţii din topul celor mai ascultate piese au fost ocupate de piesele de pe noul album „Drumul Spre Succes.”

Albumul este disponibil atât în format fizic (vinil, deluxe, standard), în toate magazinele de specialitate, iar pentru comandă fizică prin GetMusic Ro sau eMAG, cât şi în format digital , în format digital prin Deezer, iTunes sau Google Play Music.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here