Albumul „Shoot for the Stars Aim For The Moon” de la Pop Smoke – record impresionant in topurile R&B/Hip-Hop

„Shoot for the Stars Aim For The Moon”, de la Pop Smoke, stabileste un record impresionant in topul albumelor R&B/Hip-Hop, devenind primul album, din ultimul deceniu, care doboara recordul de a stationa 11 saptamani pe primul loc in topul Billboard R&B/Hip-Hop, si al treilea album din istoria topului care reuseste aceasta performanta.

„Shoot for the Stars Aim for the Moon”, albumul regretatului rapper american, Pop Smoke, ocupa prima pozitie in topul albumelor din Billboard R&B / Hip-Hop pentru a 11-a saptamana. Materialul de debut al lui Pop Smoke este al treilea album din istoria topului care stationeaza timp de 11 saptamani pe primul loc. In plus, „Shoot for the Stars Aim for the Moon” a devenit materialul cu cea mai longeviva perioada petrecuta ca no. 1 in topul Billboard R&B/Hip-Hop, din ultimul deceniu.

Proiectul a fost lansat pe 3 iulie 2020, post-mortem, ocupand prima pozitie timp de 11 saptamani din cele 19 saptamani in top. In clasamentul saptamanal, albumul nu a coborat mai jos de locul trei.

Dobarand recordul de 11 saptamani ca no. 1, Pop Smoke depaseste proiecte ca „Lemonade” (Beyonce) sau DAMN (Kendrick Lamar), albume care au ocupat timp de 10 saptamani prima pozitie.


Melodiile de pe album ocupa si ele primele locuri in topul single-urilor Hot R&B/Hip-Hop, iar patru dintre acestea au ajuns in top 20. Pe 21 noiembrie, „For the Night”, cu Lil Baby și DaBaby, ocupa pozitia a patra in clasament, depasind astfel pozitia ocupata la debutul albumului. In top 20 mai regasim si „What You Know bout Love” (locul 10), „The Woo” (cu Roddy Ricch si 50 Cent) si „Mood Swings” (cu Lil Tjay). Single-urile „The Woo” si „For The Night” au cucerit topurile muzicale din lumea intreaga, de la clasamentele radio si TV, la cele ale platformelor de streaming, unde se situeaza pe primele locuri.

Albumul „Shoot for the Stars Aim for the Moon” (Varianta Deluxe) contine 34 de track-uri, printre care putem regasi colaborari cu Swae Lee, Quavo, Karol G, 50 Cent, Tyga, Future, Lil Baby si DaBaby si multi altii.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here