Alessandro Safina soseşte la Bucureşti pe 3 februarie

Alessandro Safina va fi aproape de publicul român care îl îndrăgește miercuri, 3 februarie. Maestrul va petrece această zi în București, în compania presei.

Alessandro SafinaSosirea sa în România are ca scop promovarea concertului pe care îl va susține la Sala Palatului pe 14 Aprilie, cât și pentru a le povesti fanilor săi despre cariera sa, pasiunile sale și motivele pentru care iubește țara noastră.

De asemenea, pe 3 februarie, celebrul tenor care a cucerit întreg mapamondul ne va încânta cu piesa sa – “Luna” în cadrul unor apariții media și ne va oferi un preview a ceea ce urmează sa vedem și ascultăm pe 14 aprilie la Sala Palatului.

În cadrul concertului de pe 14 aprilie, mult îndrăgitul artist va evolua în acompaniamentul celor 74 de muzicieni profesioniști cunoscuți sub titulatura “The Alexander Symphony Orchestra”. Tenorul italian este celebru pentru talentul său și viziunea sa asupra muzicii clasice, pe care o îmbină cu cea pop pentru a crea un nou stil – “Opera-Rock”- după cum îl numește el însuși.

 

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here