Alessandro Safina va susține, pe 14 decembrie 2016, un concert la Cluj

Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori din lume, revine cu un nou concert în România. Spre încântarea publicului, artistul va susţine pe 14 decembrie un concert special de Crăciun ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj – Napoca.

Poster Alessandro SafinaVocea sa limpede, puternică și senzuală va răsuna pe scena din Cluj în acompaniamentul unei orchestre simfonice, iar repertoriul vast de pop-opera, rafinat și foarte elegant, în ton cu muzica specifică finalului de an, va contura atmosfera perfectă a unui concert de neuitat.

Biletele pentru noul concert Alessandro Safina sunt disponibile la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 315 lei (Golden VIP), 263 lei (VIP), 210 lei (Categoria I), 168 lei (Categoria a II-a), 116 lei (Categoria a III-a) și 63 lei (Categoria a IV-a).

Acestea pot fi achiziționate online de pe bilete.ro și eventim.ro sau din magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour, benzinariile OMV, de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here