Alessia a adoptat un copil care suferă de autism

Alessia s-a implicat în campania R.A.F.A (“Raising Awareness Of Autism”) care are drept scop să crească gradul de conştientizare a autismului în România, şi a adoptat virtual un copil care suferă de autism.

Alessia“Având şi eu un copil, când mi s-a propus să mă implic în această campanie am acceptat fără să stau pe gânduri. Autismul este o tulburare care depistată din timp şi cu tratamentul corespunzător poate fi ameliorată. Răzvan este copilul meu pentru următoarele 3 luni şi o să va ţin la curent cu evoluţia lui pe pagina mea de facebook. Este foarte important ca părinţii să conştientizeze că trebuie să-şi ducă copiii la o evaluare psihologică dacă observă ceva anormal în comportamentulu lor.”, a spus Alessia.

Alessia mai are adoptată o fetiţă de 13 ani, pe care o creşte de când aceasta avea 1 ani şi 2 luni. “Îi mulţumesc lui Dumnezeu că Bibi, fetiţă mea este sănătoasă, a crescut şi s-a dezvoltat normal. Nici nu vreau să mă gândesc ce e în sufletul părinţilor care au copii afectaţi de autism, tot ce pot să le spun este să nu își piardă speranţa şi să apeleze cu încredere la serviciile Asociaţiei Betania care oferă consultanţă de specialitate.”, a completat artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here