Alessia îşi invită fanii la o cină romantică, de Valentine’s Day

Mai sunt două săptămâni până la Valentine’s Day şi pentru a celebra cum se cuvine sărbătorea iubirii, Alessia le oferă fanilor ei o cină romantică la restaurantul Satya.

Alessia

Cei care vor să-şi surprindă partenerul cu o cină într-o atmosferă deosebită, la un restaurant care oferă hrană atât pentru trup cât pentru suflet, trebuie să-şi înscrie în competiţie declaraţia de dragoste pe pagina de facebook a Alessiei.

Ea s-a gândit şi la cei care sunt singuri, aşa că de Valentine’s Day, Alessia va fi partenera unui fan şi va ieşit cu el la cină. „Primesc foarte multe invitaţii de la cei care îmi ascultă muzica, aşa că de Valentine’s Day m-am gândit să-i invit eu pe ei. Pentru că, din păcate nu pot să mă văd cu toţi, organizez acest concurs în care ei trebuie să facă o declaraţie de dragoste, şi dacă au noroc pot avea parte de o zi a îndrăgostiţilor într-un loc deosebit”, a spus Alessia.

„Fie că eşti singur sau cuplat, de Valentine’s Day poţi câştiga una din cele două cine la Satya, una este pentru un cuplu şi una pentru o persoană singură care nu are cu cine petrece această zi. Valentine’s Day este o sărbătoare a iubirii şi cum în momentul de faţă iubesc doar muzica, cred că este potrivit să-mi petrec ziua cu cei care îmi ascultă şi apreciază melodiile.Abia aştept să citesc declaraţiile voastre de dragoste, fie că sunt adresate persoanei iubite, fie că îmi sunt adresate mie”, a completat Alessia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here