Alex Maţaev, bărbatul ideal, concurează la X Factor

Cântă dumnezeieşte, are un look de zile mari, atitudine de rocker, adoră să călătorească, este pasionat de maşini, dar nu se dă în lături nici de la treburile casnice. Alex Maţaev, finalist X Factor în categoria Deliei poate trece cu uşurinţă drept bărbatul ideal pentru orice femeie. Alex are 22 de ani, este din Bălţi, dar locuieşti la Kiev.

Alex Mataev

La 18 ani a plecat de acasă, în Moscova, să cânte într-un rock band, devenind un “real rocker”. Alex a început să cânte şi să compună muzică de mic copil, moştenind talentul de la părinţi săi. În Kiev, Alex compune muzică pentru artişti, iar acum e hotărât să cucerească şi România.

De când pregătirile pentu prima gală live, difuzată duminica aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1 au intrat în linie dreaptă, Alex, alături de ceilalţi finalişti ai super show-ului s-a instalat în casa X Factor. Chiar dacă programul lor nu e deloc unul lejer, având în fiecare zi ore de canto şi multe repetiţii, concurenţii îşi fac timp şi pentru treburile casnice. Astfel că Alex a fost surprins de curând curăţând mocheta din casă, alături de un alt concurent al super show-ului.

Alex_curatenie

Drumul concurenţilor pentru titlul X Factor şi marele premiu în valoare de 120.000 de euro se scurtează, dar devine mai abrupt. De duminica aceasta, provocările trec la un alt nivel, iar cei 15 finalişti vor trebui să convinga nu doar juriul, ci şi publicul că locul lor este pe scenă. Alegerea celor 15 nu a fost deloc usoara.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here