Alex Mațaev, mai gras cu 30 de kilograme. Iată cum arată!

Alex Mataev se “îngrașă” 30 de kilograme și se îmbracă în costum popular sâmbătă, 1 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, când se transformă în Daniela Condurache și interpretează, în dulcele grai moldovenesc, cântecul acesteia, “Frumușăl număru’ unu”.

Alex MataevNoua sa înfățișare este printre puținele lăudate de la masa juriului de către Pepe (juratul care punctează asumarea personajului atribuit fiecărui concurent la ruletă), care o va întruchipa la această ediție pe Iulia Albu. Dacă până atunci apreciase look-ul concurenților cu “note” de la minus zece la minus infinit, de data asta “Iulia” se declară încântată de ceea ce vede.

“Îmi plac până și unghiile. Ce culoare sunt? Bordo? Felicitări! Mă bucur când cineva se îmbracă, într-adevăr, corect!”, a spus Iulia. “Ești credibilă! Ești frumușică!”, completează Delia, jurata care notează în concurs dificultatea personajului.

Alex Mataev

“Cel mai tare mi-a fost frică la scări, să nu mă împiedic cu tocurile astea. Oricum, interpretând acest personaj, am slăbit un kilogram”, ne-a declarat Alex Mataev, la coborârea de pe scenă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here