Alex Velea a dezvăluit la Kiss FM de ce poartă mereu ochelari de soare

Sergiu și Andrei au avut miercuri, 10 decembrie, doi invitați speciali la matinalul Kiss FM: Antonia și Alex Velea, care au lansat recent o nouă piesă, ‘Defectul tău sunt eu’, și se pregătesc să devină părinții unui băiețel.

alex velea kiss fm ochelari de soare

Alex le-a povestit ascultătorilor Kiss FM că a fost plecat sâmbătă la un concert în Italia și l-a întoarcere Antonia i-a făcut o supriză, așteptându-l cu bradul de Crăciun împodobit. „M-a lăsat pe mine să pun steaua”, a râs el.

Și, pentru că au lansat piesa ‘Defectul tău sunt eu’, cei doi au fost rugați să spună care sunt defectele partenerilor. Prima care a răspuns a fost Antonia, care a mărturisit că soțul ei nu are defecte. „El e foarte bun”, a spus ea. Nici Alex nu a reușit să-i găsească un defect Antoniei.

Cei doi au mai declarat că nu conduc mașina. Deși Antonia și-a obținut permisul în SUA la 16 ani, acesta nu mai este valabil în România. „Trebuie să fac școala iarăși, pentru că nu știu să conduc cu schimbător”, a spus ea. „Te ajut eu cu schimbătorul de viteze”, a intervenit repede Alex.

Cântărețul le-a explicat fanilor și de ce poartă mai mereu ochelari de soare. „În primul rând, port pentru că e soare. Acum nu e soare, urmează cea de a doua liniuță: e prea dimineață, sunt strâmb la față, nu sunt tocmai fresh, am dormit două ore, am cearcăne, poate am ochii roșii. Sau am emoții. Mie îmi plac foarte mult ochelarii, e un accesoriu tare”, a spus Alex.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here