luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIAlex Velea a făcut un remake pentru „Sat după sat“, piesa celor...

Alex Velea a făcut un remake pentru „Sat după sat“, piesa celor de la Robin and The Backstabbers

Alex Velea şi cei de la Robin and The Backstabbers jonglează cu piesele lor, acceptând să intre în provocarea „Blending Spirits” şi făcând fiecare variante proprii la câte un hit de-al lor.

Alex Velea - Sat dupa Sat

Inspirat din viaţa lui artistică, plină de concerte în toate colţurile ţării, Alex Velea cântă, în stilul lui, „Am hoinărit ţara în lung şi în lat, sat după sat“, punându-şi amprenta proprie asupra piesei celor de la Robin and The Backstabbers, „Sat după sat“.

„Eu cred că muzica vorbeşte aceeaşi limbă, indiferent de stil. A fost o provocare să refac piesa ‘Sat după sat’. Eu îi respect pe băieţi şi sunt chiar tari iniţiativele astea cu artişti din medii diferite, care să îşi cânte piesele unul altuia. Îmi place şi varianta lor la piesa mea ‘Din vina ta’“, a spus Alex Velea.

Întregul experiment s-a întâmplat şi viceversa, cei de la Robin and The Backstabbers interpretând în stilul lor piesa „Din vina ta“ a lui Alex Velea.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.